Reactie op de conferentie in Mennorode

“Ik voel me vereerd, om als iemand van Aziatische afkomst uitgenodigd te worden voor de conferentie. Als nazaat van één van de Javaanse immigranten heb ik mijn persoonlijk verhaal mogen vertellen en dit te plaatsen in het historisch context van de slavenhandel en de slavernij, bijna 150 jaar geleden.  (klik hier om meer te lezen)
Mijn verhaal heeft weliswaar een persoonlijk karakter, maar de geschiedenis heeft mij ook andere perspectieven voorgeschoteld. Dit heb ik op de conferentie mogen ervaren. Mijn welgemeende complimenten aan de organisatoren van de conferentie.Proficiat!
Br. T. Kasanmoeseni

„Für mich war es eine Ehre zu dieser Konferenz eingeladen zu werden als jemand mit asiatischen Wurzeln. Als Nachfahre von javanischen Immigranten habe ich meine persönliche Geschichte erzählen dürfen und in den historischen Kontext von Sklavenhandel und Sklaverei vor 150 Jahren stellen können. …
(hier klicken, um mehr zu lesen!) …Meine Geschichte hat einen persönlichen Charakter, aber die Historie hat mir auch andere Perspektiven vor Augen geführt. Das habe ich auf der Konferenz erfahren.
Ein besonderes Kompliment möchte ich den Organisatoren dieser Konferenz aussprechen. Proficiat!”
Br. T. Kasanmoeseni

 

Reacties zijn gesloten.