Hoe staat het met jouw slavernijverleden? Themadag in Utrecht

Op 6 april 2013 organiseert de Mannengroep Gideon i.s.m. de Tirsa zusters een themadag in de Jeruëlkapel aan de Ivoordreef 2 te Utrecht (Overvecht).

Het thema is: ›Decolonizing the mind‹ U bent welkom van af 11.00 uur. Het programma loopt tot 16:00 uur. Aan deze dag werken mee: Sandew Hira, Mildred Uda- Lede, Kenneth Donau, Otmar & Corry Wikkeling. De presentatie is in handen van Shakira Leito. Voor de deelname (incl. uitgebreide lunch) wordt een bijdrage van €10,00 gevraagd.

„Wie ist es mit Deiner Sklavenvergangenheit?“ Am 6. April organisieren der Brüderkreis ‚Gideon’ und der Schwesternkreis ‚Tirsa‘ der Brüdergemeine Utrecht einen Tag zum Thema „Decolonizing your mind“ Mit Vorträgen von u.a. Sandew Hira, Mildred Uda-Lede, Kenneth Donau und Otmar & Corry Wikkeling sollen die Teilnehmer angeregt werden um über die eigenen Gedanken und (Vor)Urteile zum Thema Sklaverei nach zu denken. Die Veranstaltung findet im der Jeruelkapel, Ivordreef 2, in Utrecht von 11:00 Uhr bis 16: Uhr statt.

affiche flyer Gideon 6-04-2013

Reacties zijn gesloten.