Speciale uitgave van de Hernhutter Bote en het EBGNieuws

Kop EBGNieuwsIn de maand juni zal er een speciale uitgave van de Herrnhuter Bote, de tijdschrift van de EBG in Duitsland, en het EBGNieuws verschijnen. Dit nummer is geheel gewijd aan 150 jaar Keti Koti en zal berichten uit Nederland en Duitsland bevatten. Het tijdschrift is volledig tweetalig, in het Nederlands en het
Duits en zal in vorm van een Glossy uitkomen. Iedere gemeente ontvangt een aantal exemplaren van het tijdschrift.

Im Juni erscheint eine besondere Ausgabe des Herrnhuter Boten und des EBGNieuws. Dieses zweisprachige Magazin hat „Keti Koti 2013″ zum Thema und enthält Artikel aus Deutschland und en Niederlanden. Alle Abonnenten des Herrnhuter Boten und von Weltweit Verbunden bekommen das Sonderheft zugeschickt.

 

Reacties zijn gesloten.